Erhverv

IT ERHVERVSSERVICE

IT-support / IT Konsulent Haslev, Næstved & Faxe


Firmaaftaler / Supportaftaler  520 kr. pr. time ekskl moms

Uden firmaaftale / Supportaftale 600 kr. pr. time ekskl moms 

Bemærk ingen binding.


IT-supporter / IT Konsulent og specialist i nærområdet

Vi forstår, at mindre virksomheder ikke bruger ressourcer på at fastansætte interne IT-supportere. Dog er IT et yderst komplekst område, som kræver faglig ekspertise for at løse akutte og komplicerede opgaver. IT bliver vigtigere og vigtigere for alle virksomheder at forstå og implementere, og stort set alt foregår i dag elektronisk.

Derfor står vi til rådighed for alle virksomheder på Sydsjælland, der har brug for IT-support. Vi kan både komme ud på aftalte tidspunkter og til akut opståede problemer. Med en aftale hos os får I kompetent og fleksibel service til fordelagtige priser.


Hvad kan vi gøre for dig?

Vi varetager alle opgaver indenfor IT-support, -installation og -reparation. På vores værksted kan vi reparere både PC, Mac, iPhones, Androids og meget mere. Vi vedligeholder også alle IT-installationer, PC'er, printere, telefoner og computersystemer.

Har I brug for en ny PC, kan I gennem os købe en "refurbished" kvalitets PC fra HP, Lenovo, Dell eller Mac til en mere end rimelig pris. Dette er en miljøvenlig og grøn løsning, der sparer jer masser af penge.


Vores serviceområder

        


  • Opgradering til Windows 11 


  • Reparation og vedligholdelse af alt IT


  • Netværk og trådløse netværk


  • Opgradering hardware og software


  • Udskiftning og installation af software og hardware


  • Fejlfinding og fejlretning


  • Backupløsning


  • Opsætning og konfigurering af printere


  • Håndtering af lokale IT-opgaver for større IT-firmaer.


  • Rådgivning og sparring til mindre firmaer, der ikke selv har en IT-afdeling


Supportaftale

Ofte er det muligt at tage problemerne i opløbet, hvilket både sparer tid og penge. Med en supportaftale hos os kommer vi ud en eller flere gange om måneden og måler pulsen på jeres IT. Alle aftaler kan skræddersyes i forhold til jeres behov og ressourcer. Dette giver jer mulighed for at få kigget på "småting" og stille spørgsmål, før de store uoverskuelige problemer opstår. 

IT vikar

Har jeres firma brug for IT-support i en længere eller kortere periode, kan I leje en IT vikar hos os. Dette kunne eksempelvis være i forbindelse med udskiftning af hardware, software eller andet. I disse tilfælde kommer vi ud og udfører IT-specialiserede opgaver, uden at I behøver at fastansætte en person til jobbet. Ring til os på tlf. 7870 4690 eller send os en mail på kontakt@sydsjaellands-it-service.dk for at høre om mulighederne.

Kontakt os gerne i dag

Har I brug for en IT-specialist i jeres nærområde, der har kompetencerne og den faglige forståelse til at klare alle opgaver? Tøv da ikke med at kontakte os tlf. 7870 4690 eller sende os en mail på kontakt@sydsjaellands-it-service.dk.

 

Du er også velkommen til at udfylde nedenstående formular. Vi står altid til rådighed til en snak om IT.

SYDSJÆLLANDS IT SERVICE

HAR MANGE ÅRS ERFARING

 

REPARATION, INSTALLATION OG SERVICE

Sydsjællands IT-Service ejes og drives af IT-konsulenterne Peter Nielsen og Leif Hansen. Begge har mange års erfaring fra store IT-virksomheder i Københavnsområdet, hvor kundekredsen har været både store og mindre virksomheder, samt private.

Vi har løst en bred vifte af opgaver hos disse kunder og er yderst godt rustede til også at løse alle jeres problemer. Vores teknikere er certificerede og altid opdaterede på de nyeste systemer og funktioner.

Få et uforpligtende tilbud

KONTAKT OS I DAG